VTM

Tinne Oltmans doet straffe onthulling nu Lisa erop zit: "Ga ik nu goedmaken"

door: STG
Tinne Oltmans
Afbeelding bron: VTM

Vanavond komt er een einde aan telenovelle 'Lisa'. Actrice Tine Oltmans neemt na drie jaar afscheid van haar personage. Al gaat dat wel gepaard met de nodige emoties.

Vanavond nemen we afscheid van telenovelle 'Lisa'. Dit voorjaar neemt CAMILLE de fakkel over van Tinne Oltmans met een gloednieuwe reeks. Die kreeg de naam 'Milo' mee. Voor het zover is, krijgen we nog een nieuw seizoen van 'De Buurtpolitie' te zien.

In Het Laatste Nieuws blikt Tinne terug op de opnames. "De laatste draaidag was een zeer emotioneel gebeuren, waar ik veel traantjes heb gelaten”, klinkt het.

Al heeft het stopzetten van de reeks ook heel wat voordelen voor de actrice.  “Ondanks mijn dankbaarheid en enthousiasme ben ik toch ook wel een beetje blij dat ‘Lisa’ eindig is en ik weer verder kan met mijn leven”, zegt Tinne

“Mijn personage blijft tenslotte een seutje en ik wil mijn tanden nu graag in compleet andere rollen zetten”, klinkt ze vastberaden. Nu ze niet meer elke dag op de set verwacht wordt, komt er meer ruimte vrij voor haar muzikale carrière. “Die andere passie heb ik de voorbije jaren wel wat verwaarloosd, maar dat ga ik nu goedmaken”, aldus Tinne.