Deze superdeal van Action mag je niet missen voor een heerlijke nachtrust

door: MRO
Action
Afbeelding bron: Photonews

Een goed kussen is essentieel voor een goede nachtrust. Action pakt deze week uit met een superdeal voor twee hoofdkussens op zijn webshop.

Action verkoopt op zijn webshop twee bamboe hoofdkussens voor slechts 19,95 euro. De kussens zijn gevuld met 100% traagschuimvlokken.

"Traagschuim heeft als kenmerk dat het je een zeer goede ondersteuning geeft. De kussens volgen perfect de contouren van je nek en hoofd. Hierdoor ervaar jij een heerlijk ontspannen nachtrust, want je nek en schouders worden optimaal ondersteund. Alsof je op een wolk ligt", klinkt het op de webshop van Action.

Bovendien hebben de kussens een behandeling gehad met aloë-vera. De hoofdkussens meten 50 x 70 cm en zijn vochtregulerend.

Hoe helpt een goed kussen om goed te slapen?

Een goed kussen is erg belangrijk voor een goede nachtrust. Tijdens de slaap ontspannen de spieren in de nek en het hoofd, waardoor het hoofd naar voren of naar achteren kan vallen.

Een kussen zorgt ervoor dat de nek in één lijn komt met de wervelkolom, ongeacht de slaaphouding, en de spieren worden ontlast. Met een ontspannen lichaam heb je een betere nachtrust.