An Lemmens en Anke Buckinx leveren snoeiharde kritiek op Karl Vannieuwkerke

door: LHX
An Lemmens
Afbeelding bron: Instagram @anlemmensofficial

De relatie tussen Karl Vannieuwkerke en Caroline Vereenooghe is niet meer. Karl heeft intussen al de liefde gevonden bij een andere vrouw.

In oktober beviel Caroline nog van hun zoontje Luís Achile, maar haar liefdesgeluk met Karl Vannieuwkerke is voorbij. Dat kwam enkele weken geleden aan het licht.

Vandaag staat in Dag Allemaal te lezen dat Karl intussen al zes maanden samen is met de 31-jarige Tine Maertens. Zij is leerkracht en CD&V-gemeenteraadslid in Koekelare.

Joe-presentatrice Anke Buckinx denkt zo het hare van heel het verhaal. In haar Instagramverhaal deelt ze een verontwaardigde boodschap.

"Ik schreeuw niet zo graag een mening online. Maar mannen die vrouwen laten zitten met een kleuter en een baby en een nieuw leven beginnen met een nóg jonger exemplaar? 1 miljoen kots-emoji's", schrijft ze.

"Ja, elk verhaal heeft twee kanten. En ja, ieder zijn privé. En ja, onze zaken niet. Maar toch een applaus voor al die mannen met wél ballen aan hun lijf."

Iemand die het daarmee eens is, is An Lemmens. Zij deelt Ankes boodschap in haar eigen Instagramverhaal. "Akkoord", schrijft ze erbij.