Viktor Verhulst kampt met een zwaar schuldgevoel tegenover zijn moeder

door: PMN
Viktor Verhulst in 'De Tafel van Gert'
Afbeelding bron: Play4

Viktor Verhulst is één van de deelnemers in ‘Expeditie Groenland’. Een programma dat je nu al kan zien op Streamz, en vanaf 8 januari op Play4. Het wordt voor de deelnemende bekende Vlamingen een zwarte tocht door de ongerepte sneeuw en ijskoude temperaturen.

Viktor Verhulst heeft hard uitgekeken naar dit avontuur. Hij vindt het fantastisch om zijn grenzen te verleggen. Dat is hem echt wel gelukt in het programma.

We zien in ‘Expeditie Groenland’ een heel andere Viktor dan in ‘De Verhulstjes’. Een Viktor die heel open praat over zijn leven en zijn familie. Hij praat onder meer over zijn moeder.

Voor Viktor is familie de rode draad door zijn leven. Daar hoort ook zijn moeder bij. “Ik heb mij heel lang, en nu nog, schuldig gevoeld”, citeert TV-Familie hem. “Omdat ik als kind nooit doorhad hoe hard het is geweest dat mijn vader was weggegaan.”

“Nu, het is niet aan het kind om zich daar schuldig over te voelen. Maar nu ik ouder ben en volwassen gevoelens begrijp, is dat iets wat mij bezighoudt.”

Viktor heeft ook een relatie. Hij is samen met Sarah Puttemans. Ook over haar spreekt hij duidelijke taal.

“Ik zou graag willen dat Sarah de vrouw van mijn leven is. Ik ben ook bereid om er voor te gaan. En niet op te geven in de mindere momenten.”