Het is zover: Andy Peelman maakt het grote nieuws bekend

door: PMN
Andy Peelman en Tine Kissling
Afbeelding bron: Photonews

Andy Peelman heeft groot nieuws te melden. Hij maakte dat nieuws zelf bekend. Het nieuws hing al een tijdje in de lucht.

Andy Peelman heeft samen met zijn vrouw Tine Kessling groot nieuws te melden. Ze hebben schoenenwinkel ‘Relaqs’ in Ninove overgenomen.

De presentator liet eerder al verstaan dat hij en zijn vrouw graag een tweede zaak zouden willen. Dat is bij deze dan gebeurd.

“Het leven maakt soms rare wendingen”, reageert Andy op het nieuws. “Het brengt dingen op ons pad die we links of rechts laten liggen.” 

“Maar af en toe zijn er dingen die je interesse wekken en een uitdaging van je vergen. Dit brengt vaak een hobbelige parcours met zich mee.” 

“Maar wanneer enkele hindernissen je niet afschrikken bestaat de kans dat je een geweldige reis mag/kan maken. Vele tegenslagen maken ons elke dag sterker. Het hoofd rechten en vooruit kijken brengt positiviteit. Dus bij deze, next shot fired.”

Ze besloten dus om een schoenenwinkel over te nemen. Andy zelf richtte zich ook tot de huidige klanten van de winkel.

“Vanwege mijn echtgenote Tine en mezelf willen wij jullie bedanken voor de vele jaren dat jullie trouwe klant en kind aan huis zijn bij Relaqs schoenen.”

“Tine en ik hebben letterlijk en figuurlijk , om in het vakjargon te blijven, grote schoenen te vullen. Maar wij zijn zeer enthousiast en gedreven om samen met het fantastische verkoopsteam dit verhaal verder te schrijven.”

“We hopen jullie te mogen blijven verwelkomen in deze prachtige winkel. Tevens willen we jullie als eerste mededelen dat 16-17 maart 2024 het 15-jarig bestaan van de winkel heel bijzonder gevierd zal worden met festiviteiten in en rond de winkel. Hopelijk eveneens tot dan.”