Kate Middleton laat diep in haar hart kijken tijdens interview: "Het is een constante uitdaging"

door: MRO
Afbeelding bron: Photonews
Kate Middleton heeft tijdens een interview in haar moederhart laten kijken. Ze geeft toe dat voltijds 'royal' zijn een flinke druk legt op haar gezinsleven en de tijd die ze met haar kinderen kan doorbrengen.

Kate Middleton liet in haar hart kijken tijdens een interview met Giovanna Fletcher. Haar drukke agenda zorgt ervoor dat ze haar kinderen vaak moet missen. "Een mama die zich niet schuldig voelt als ze niet bij haar kinderen is, liegt", zei Kate daarover.

"Het is een constante uitdaging. Je hoort het keer op keer van moeders, zelfs moeders die niet noodzakelijkerwijs werken en niet moeten balanceren tussen het werk en het gezinsleven."

'Je wil zeker zijn dat je het beste doet voor je kinderen' - Kate Middleton

"Je stelt je eigen beslissingen steeds in vraag en ik denk dat het begint vanaf het moment dat je een baby hebt. De aantrekkingskracht is zo groot. Wat je ook doet, je wil er zeker van zijn dat je het beste doet voor je kinderen."

"Je kunt zo afgeleid worden en zoveel druk uitoefenen op jezelf over de dingen die je niet per se bereikt, en het leidt je af van de dingen die er echt toe doen voor de levenslange gezondheid en het geluk van de kinderen waar je voor zorgt."