Valerie De Booser heeft zeer goed nieuws voor haar kinderen en man Koen Wauters: Dit staat er te gebeuren

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Valerie De Booser heeft goed nieuws voor haar kinderen Zita en Nono, en haar echtgenoot Koen Wauters. “Een verademing”, klinkt het bij Valerie.

Drie maanden geleden trok Valerie De Booser de deur van haar boetiek Histoires de Femmes dicht, maar nu is ze al terug in de modebusiness. Gisteren lanceerde ze haar eigen collectie bij Close-Up, de voormalige kledingketen van Katja Retsin. “Ik blijf mijn passie uitoefenen, alleen zonder de stress van een eigen zaak”, zegt Valerie.

Sinds september staat Valerie model voor Close-Up en vanaf vandaag ligt er in de winkels een ‘Selected by Valerie De Booser’-collectie. “Vijftien outfits heb ik samengesteld. Van iets romantisch tot iets stoers: ik verwerk mijn eigen stijl erin”, zegt ze. “En in de toekomst ga ik dat nog doen.”

Valeries kinderen Zita en Nono, en man Koen Wauters blijven wel op de eerste plaats staan. “Ik kan mijn werkschema nu zelf indelen”, zegt ze. “Voor het eerst in elf jaar ben ik in het weekend gewoon vrij en kunnen we leuke uitstapjes doen. Een verademing.”