Huwelijksbootje zinkt na 12 dagen: Bruid blijkt een man te zijn

door: STS
Koppel
Afbeelding bron: Instagram.com/kumparancom/

Een pasgetrouwde man heeft tot zijn ontzetting moeten vaststellen dat zijn bruid geen vrouw, maar een man is. Het koppel was op dat moment twaalf dagen getrouwd.

A.K., een jongeman uit Indonesië, ontmoette zijn partner Adinda via Instagram. De twee dateten gedurende een jaar. Wanneer ze afspraken, stond Adinda erop om een nikab te dragen, waardoor haar volledige gezicht bedekt was. De man stelde zich geen vragen, hij zag het als een teken van haar toewijding aan de islam.

Op 12 april 2024 stapte het koppel, beiden 26 jaar, in het huwelijksbootje. Het werd een trouwfeest in besloten kring, want Adinda zei dat ze geen familie meer had.

Geen intieme momenten

De bruidegom begon echter onraad te ruiken toen zijn vrouw nadien intieme momenten bleef vermijden. Ze zei dat ze zich ziek voelde, of dat ze haar maandstonden had. Adinda stond er ook op om haar nikab thuis te dragen, en ze weigerde te spreken met familieleden van de man.

Twaalf dagen na hun huwelijk ging de man op zoek naar haar vorige adres. Zo kwam hij er niet alleen achter dat haar ouders nog leefden, maar dat Adinda feitelijk een man was.

De ouders zouden niet geweten hebben dat hun zoon, E.S.H., een relatie had, laat staan dat hij getrouwd was. "E.S.H. werd gearresteerd. Volgens onbevestigde plaatselijke berichten vertelde hij aan de politie dat zijn plan was om met A.K. te trouwen om het vermogen van diens familie te stelen", schrijft The Sun.

Trouwfoto's

Volgens de politie gedroeg E.S.H. zich vrouwelijk, met een vrouwelijke stem en vrouwelijke looks, zeker wanneer hij make-up droeg. "Als je naar hun trouwfoto's kijkt, ziet Adinda eruit als een echte vrouw. Hij spreekt ook met zachte stem, dus werd hij er niet van verdacht geen echte vrouw te zijn."

De man wordt nu beschuldigd van fraude en riskeert tot vier jaar gevangenis.