Kijkers van 'Familie' storen zich enorm: "Irritant mens geworden"

door: LHX
Jo Hens
Afbeelding bron: VTM

In 'Familie' zorgt de verhaallijn van Sam en Niko nog steeds voor heftige momenten. Ook deze week.

Niko heeft een ingrijpend besluit genomen: hij wil de kleine Juul officieel erkennen als zijn dochter. Sam denkt daar echter anders over. "Ik ben haar moeder en ik ga haar opvoeden", bijt ze hem toe.

Ze gelooft duidelijk niet dat Niko het beste voorheeft met haar dochter. Hanne probeert hem nog te helpen. "Het is echt niet abnormaal wat Niko nu vraagt", gooit ze zich in de strijd. "Wil je dat hij het via de rechtbank doet?"

Vooral die laatste zin raakt een gevoelige snaar bij de kijkers van 'Familie'. "Ik vind Hanne de laatste tijd enorm irritant, een echte moeial. Moet zij zich daar weer tussen wringen? Dat is iets tussen Sam en Niko", reageren ze op sociale media.

"Ze zou beter naar zichzelf kijken in plaats van zich overal te bemoeien. Ze is echt een irritant mens geworden", klinkt het ook. "Ik vind dat Hanne geen recht heeft van spreken. Kijk haar zoon en zijn vader eens."

Toch zijn er ook mensen die het voor Hanne opnemen. "Ze moeit zich niet, ze zegt gewoon de waarheid", vinden die. "Ze zegt wat Niko niet durft te zeggen."

Tags Familie