Kijkers van 'Familie' geschrokken door onverwachte wending: "Wat krijgen we nu weer?!"

door: LHX
Familie - Louise - Cedric
Afbeelding bron: VTM

Een ontmoeting tussen Rudi en Eva in 'Familie' zorgt deze week voor een wel héél onverwachte wending. De kijkers denken er het hunne van.

"Zou het misschien een idee kunnen zijn als wij ons wat meer zouden engageren om wat meer tijd door te brengen samen? Wij tweeën samen, enfin, met Finn erbij", horen we Rudi tegen Eva zeggen in 'Familie'. Algauw blijkt echter dat hij andere intenties heeft.

"Dat is niet genoeg", klinkt het immers. "Ik wil meer." Waarop hij Eva plots een kus geeft. Hoe zij reageert is nog maar de vraag, maar op het eerste gezicht lijkt ze nogal overdonderd.

Ook de kijkers zagen het niet aankomen. "Wat krijgen we nu weer?!", reageren ze op sociale media. "Rudi, doe normaal." "Waar slaat dat nu op?" "Rudi slaat door."

"Nu zijn ze helemaal zot geworden in 'Familie'", klinkt het ook. "Ik schrik nergens nog van!" "Rudi is volledig het noorden kwijt." "Ocharme Zjefke."

Sommige kijkers denken te weten hoe dit zo plots is kunnen gebeuren. "Rudi kust Eva omdat hij een gezinsgevoel wil tussen Eva, zijn dochter en hem", vermoeden die. "Hij wil zijn dochter zien opgroeien samen met de mama van hun kind." "Ik denk dat hij nog een kind wil met haar."

Tags Familie