Stephanie Planckaert meldt heugelijk nieuws: “Ons gezinnetje is uitgebreid”

door: ASX
Christopher Timmerman en Stephanie Planckaert
Afbeelding bron: Play4

Leuk nieuws bij de familie Planckaert. Stephanie, dochter van wielerlegende Eddy Planckaert, liet gisteren op Instagram weten dat haar gezin een nieuwe telg rijker is.

Samen met haar echtgenoot, Christopher Timmerman, adopteerde Stephanie een hond uit Oekraïne. Zhuzha, zo heet het beestje in kwestie. Stephanie Planckaert is alvast in de wolken met haar nieuwe huisdier.

“De kwaliteit van de foto’s is niet schitterend, maar ze illustreren wel perfect ons gevoel. Ons gezinnetje is sinds gisteren uitgebreid, we waren er al een tijdje over bezig, maar gisteren werd het werkelijkheid”, vertelt een dolgelukkige Stephanie.

Zhuzha werd door de vrijwilligersorganisatie Petconnect op straat gevonden in Oekraïne. Stephanie en Christopher twijfelden geen seconde en adopteerden het jonge diertje online. “Het lijkt wel voorbestemd dat ze bij ons zou terechtgekomen”, klinkt het.

Hartverwarmende beelden waar we alleen maar blij van kunnen worden. Ook bekend Vlaanderen is vertederd door het nieuws. Onder meer ‘Familie’-acteur Kürt Rogiers en dierenrechtenactiviste An Lemmens reageerden met een hartje op de Instagram-post. Ook ‘tante’ Pauline De Vos, de vriendin van Junior Planckaert, kan niet wachten om de nieuwe telg van de familie te ontmoeten.