Fatma Taspinar getuigt over felle uithaal naar VRT-collega Riadh Bahri: "Snotneus!"

door: COS
Fatma Taspinar
Afbeelding bron: Photonews

Vorige week kregen Pieterjan en Jef van Supercontent twee journaalankers over de vloer in de GoPlay-podcast 'Achter De Schermen'. Riadh Bahri en Fatma Taspinar zakten af naar Play Zuid.

"Ik ga nu een geheimpje verklappen. Riadh en ik konden elkaar niet echt luchten in het begin van onze carrières", biecht Fatma Taspinar op in 'Achter De Schermen'. Dat is intussen zo'n vijftien jaar geleden.

"Hij was heel aanwezig. Maar mensen gaan nu lachen, want die denken: jij bent zelf ook heel aanwezig. Dat is zo. Maar ik zeg altijd: op een andere manier", vertelt Fatma. Bij Fatma's screentest liep de emmer even over.

"Ik had op voorhand gezegd: 'Ik heb nog nooit iets op antenne gedaan. Dus ik wil graag dat dat in het grootste geheim gebeurt.' Meneer had alle linken naar andere screentesten opgezocht en had dat zitten bekijken en dan ook nog druk zitten becommentariëren. Behind my back."

"Ik weet nog heel goed: je hebt het vierde en derde waar 'Terzake' is. En dan ben ik naar beneden gegaan en ik zei: 'Gij zijt een snotneus en gij moet dimmen.' Dat heb ik gezegd." Intussen zijn Fatma en Riadh niet alleen collega's, maar ook vrienden.