Zita Wauters voelde wel mee met haar papa: “Hij dacht allicht dat ik hem keihard in de steek had gelaten”

door: PMN
Zita Wauters - Koen Wauters
Afbeelding bron: Photonews

Zita Wauters zien we zaterdag weer in ‘Zomerhit’. Ze volgt er alles backstage. Daarnaast doet ze ook boodschappen voor de aanwezige artiesten.

Zita Wauters zien we dit najaar nog opduiken bij VTM. De zender gaat nog de speciale editie van ‘Tien Om Te Zien’ uitzenden, ter gelegenheid van de veertigste verjaardag van Clouseau. Zita verraste daar haar vader door het nummer ‘Swentibold’ te zingen.

“Ik vind zingen leuk, maar ik ambieer geen zangcarrière. Ik vond het spannend, maar vooral plezant, zeker omdat ik er niet alleen stond; ik had Pascal Braeckman naast mij,” legt Zita uit in Dag Allemaal. Het blijft dus bij een eenmalig optreden.

Het neemt niet weg dat Zita haar papa Koen Wauters enorm heeft weten te verrassen. Die kwam écht uit de lucht vallen toen hij plots zijn dochter op het podium zag. Zita had het dan ook goed geheim gehouden.

Zita Wauters verraste haar papa door op het podium het nummer 'Swentibold' te zingen

“Papa wist echt van niks. Ik had lang geleden gezegd dat ik zeker wou komen kijken, maar ik had me er verder niet over uitgesproken. De avond voor de opname ben ik bij mama gaan slapen,” gaat Zita verder.

“Hij dacht waarschijnlijk dat ik hem superhard in de steek aan het laten was. Misschien is dat de reden waarom hij een beetje emotioneel was toen hij mij zag.”