Komt K3-reünie van Karen, Kristel en Kathleen er echt? Gert Verhulst verrast met antwoord

door: COS
Kathleen Aerts, Kristel Verbeke en Karen Damen van K3
Afbeelding bron: Instagram @karendamen

Gert Verhulst en James Cooke kondigden onlangs grote plannen aan. In december staan ze in het Sportpaleis met de Studio 100 Singalong.

Studio 100-fans kijken alvast erg uit naar 1 en 7 december. Veel fans hopen dat ze in het Sportpaleis niet alleen James Cooke en Gert Verhulst zullen aantreffen. Sommige fans zien de Singalong als hét perfecte moment voor een K3-reünie. De groep bestaat namelijk 25 jaar.

Of fans Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts in het Sportpaleis mogen verwachten? "Dat zou heel mooi zijn en dat is ook een droom van ons, hè. Dat is leuk om dat ooit nog eens te doen. Maar dit jaar gaat dat niet gebeuren", benadrukt Gert Verhulst aan HLN Showbits.

"Ik denk dat als dat ooit gebeurt, dat je dat dan niet in een Singalong moet doen. Maar dat je dat dan als een zelfstandig concert moet doen. Denk ik. Als dat ooit zou gebeuren. Maar dat is niet aan ons. Wij willen dat heel graag, maar het is natuurlijk aan de drie dames om dat ook te willen", aldus Gert.

K3 moeten de Studio 100-fans dus niet verwachten in december, maar er is alvast wel één live-act aangekondigd: de cast van 'Het Huis Anubis'. De reeks was een groot succes op Nickelodeon tussen 2006 en 2009. De afgelopen maanden merkten fans al op dat de cast vaak online afsprak.