Helmut Lotti in de wolken met wat hij hoort: "Superwarme, groovy en melodieuze topmuziek"

door: WVDS
Helmut Lotti
Afbeelding bron: Photonews

Helmut Lotti, zelf een muziekicoon, blijft heel dicht bij zichzelf. Hij heeft altijd een eerlijk antwoord klaar en stelt zich open voor allerlei soorten muziek.

Tijdens zijn carrière bracht Helmut Lotti zelf allerlei muziekgenres. Vorig jaar bracht een metalnummer, het laatste genre dat hij uitprobeerde, hem opnieuw inspiratie. En nu heeft hij nieuwe muziek ontdekt.

Over de band Hearland Drive, is Helmut superenthousiast

Op Facebook schreeuwt hij vandaag zijn bewondering uit voor de band Heartland Drive. “Het is heel lang geleden dat ik zoiets gehoord heb dat werd gemaakt in ons land. Top is dit en ik wil deze LP zeker in mijn collectie,” schrijft Helmut.

“Serieus: superwarme, groovy en melodieuze muziek met een internationale allure. En die zanger is top. En die backings! Proficiat aan deze band.”

Helmut Lotti maant ook iedereen aan om voor zichzelf eens te luisteren: “Aan wie dit bericht ziet passeren: klik en lees hieronder, gij allen, want dit is topmuziek die voor u geworpen werd.”

Zo’n complimenten krijgen van Helmut Lotti vraagt natuurlijk om een reactie en dat doet de band ook: “Merci Helmut! Wetende dat het tweede nummer Patchwork over mijn grootmoeder gaat, die echt gigantisch fan was van jou en waar ik jouw muziek ook veel in huis gehoord heb, doet dit extra deugd.”