Dit nieuws hakt er stevig in bij Camille: “Kon me niet meer sterk houden”

door: ASX
Liefde voor Muziek 2022 Camille
Afbeelding bron: VTM

In ‘Het huis’ verwelkomt Eric Goens aanstaande maandag de jongste BV ooit in het programma. De revelatie van 2022, popzangeres Camille, vertelt er openhartig over haar bijzonder moeilijke jeugdjaren.

Ondanks haar jeugdige leeftijd kreeg de actrice uit ‘#LikeMe” al flink wat opdoffers te verwerken. Zo werd ze bij ‘Junior Eurosong’ tot twee keer toe afgewezen en draaide ook haar deelname aan ‘The Voice Kids’ op een sisser uit.

“Als je zo vaak nee hebt gehoord, ben je des te dankbaarder voor de kansen die je wel krijgt”, klinkt het bij de winnares van ‘The Masked Singer’. Na haar overwinning in dit VTM-programma én haar opvallende passage in ‘Liefde voor Muziek’ gaat het de jonge popster professioneel dan ook voor de wind.

Ook op persoonlijk vlak gaat het intussen beter. Moeder Isabelle belandde drie jaar geleden in een coma na een hersenbloeding. “Ik was altijd chill en stelde iedereen altijd gerust. Maar toen ik het ziekenhuis verliet, kon ik me niet meer sterk houden”, vertelt Camille openhartig.

Gelukkig is Isabelle intussen aan de beterhand en lijken de donkere wolken boven Camille’s hoofd definitief verdwenen te zijn. 'Het huis' is maandag te zien op Eén. Hieronder alvast een voorsmaakje.