VTM

Nuria uit 'Blind Getrouwd' doet boekje open over Stijn: "Hij ging me verlaten"

door: LHX
Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke
Afbeelding bron: wvds

Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke zijn hét oerkoppel van 'Blind Getrouwd'. Ze werden in het eerste seizoen aan elkaar gekoppeld en zijn nog steeds samen.

Vorig jaar gingen Nuria en Stijn door een bijzonder moeilijke periode. Voordien hadden ze het 'Blind Getrouwd'-avontuur, de verbouwing van hun huis, de geboorte van hun twee kinderen en nieuwe jobs, maar plots kwamen ze in een soort routine.

Er ontstonden heel wat spanningen en frustraties. Die liepen zo hoog op dat er zelfs werd gesproken over scheiden. "Stijn heeft dat uitgesproken, hij ging me verlaten", vertelt Nuria aan Story. 

"Ik zei hem: 'Oké, prima. Als jij dat wilt, dan doen we dat.' Ik was al aan het uitkijken naar een appartement om alleen te gaan wonen."

Na een tijd beseften ze echter dat scheiden helemaal geen oplossing zou zijn: ze zouden er allebei enorm veel spijt van hebben. Door goed met elkaar te communiceren zijn ze erin geslaagd om elkaar weer te vinden. "We maken nog steeds veel ruzie, maar het woord 'scheiden' valt niet meer", klinkt het bij Stijn.