VTM

Nora Gharib helemaal overdonderd na onverwachts telefoontje van VTM

door: STG
Nora Gharib
Afbeelding bron: VTM

Nora Gharib is op dit moment niet weg te slaan van het televisiescherm. De presentatrice is in maar liefst drie programma's tegelijkertijd te zien.

We kunnen er de laatste weken moeilijk naast kijken. Nora Gharib is te bewonderen in maar liefst drie programma's. Naast haar rol als bondgenoot in 'De Verraders', is ze ook nog te zien in 'Het Jachtseizoen' en 'The Voice Kids'.

Vooral dat laatste programma heeft indruk gemaakt op de presentatrice. "Dat ik daarvoor de kans gekregen heb, betekent dat ze het wel in mij zien", zegt Nora in Het Nieuwsblad. Vroeger dacht ik dat shiny floor-shows misschien wat te glamoureus voor mij zouden zijn. Ik was immers vaak bezig met human interest. Nu weet ik dat het erin zit."

Dat Nora zoveel op televisie komt, doet haar meteen nadenken over de toekomst. "Er komt veel samen, maar niet alles werd tegelijk ­gefilmd. In de toekomst zal het waarschijnlijk weer wat minder zijn, maar tegelijk besef ik dat als ik het niet goed zou doen, ik ook niet vaak gevraagd zou worden. Dus ik ben wel trots", besluit Nora.