VTM

Nieuw seizoen van ‘Expeditie Gooris’ is nog maar net bezig of Kelly Pfaff heeft nieuws: “Of er nog een seizoen komt?”

door: PMN
Expeditie Gooris
Afbeelding bron: VTM

Vanavond trekken we naar Japan. Daar vertoeft Sam Gooris met zijn gezin op vakantie. Het vervolg kunnen we straks bekijken bij VTM2.
 

De jaarlijkse vakantie van het gezin Gooris ging vorig jaar naar Japan. Toevallig was dat echter niet. Sam vierde zijn vijftigste verjaardag en kreeg een reis naar zijn droombestemming als cadeau.

Het is natuurlijk niet zomaar een vakantie. Er trekt wel een hele cameraploeg mee die alles op beeld vastleggen. Elk jaar opnieuw wordt het besproken binnen het gezin van Sam.

De vraag is dan of ze nog eens een extra seizoen gaan doen van ‘Expeditie Gooris’? “Dat wordt sowieso besproken met de kinderen”, legt Kelly Pfaff uit bij Het Laatste Nieuws.

“Wij gaan sowieso samen op vakantie. Het maakt niet uit of dat nu gefilmd wordt of niet. Maar dat laat ik aan de kinderen over.”

“De kinderen mogen bepalen of het al dan niet gefilmd zal worden. Voor ons is dat een beetje onze job. Maar aan de andere kant, de kinderen studeren nog. Zolang het geen zwaar effect heeft op hun sociaal leven of werkomgeving, denk ik dat wij het nog leuk vinden om te doen.”

Dat is meteen ook heel goed nieuws voor de fans. Zo staat de deur voor een nieuw seizoen meteen ook open.