VTM

Koen Wauters moet plots iets van het hart over 'The Voice'

door: LHX
Koen Wauters
Afbeelding bron: VTM

Deze vrijdag is het eindelijk zover: het nieuwe seizoen van 'The Voice van Vlaanderen' begint. Zoals elk jaar is ook Koen Wauters van de partij.

Vanaf 26 januari staan Natalia, Koen Wauters, Jan Paternoster en Mathieu Terryn weer klaar om te strijden voor straffe stemmen in 'The Voice van Vlaanderen. De eerste afleveringen beloven al spannend te worden.

Enkele zogenaamde 'vierdraaiers' leggen de lat al meteen erg hoog. Bovendien wordt er al een 'superblock' ingezet. Het is duidelijk: het zal er weer hard aan toegaan!

(Lees verder onder de post.)

Voor Koen is het al de negende keer dat hij dit doet. Dat betekent echter niet dat hij nu kan ontspannen: het feit dat de 'blind auditions' ook echt 'blind' zijn, is elk jaar opnieuw een enorme uitdaging.

"Dat blijft toch wel een ding, ook na zoveel seizoenen van 'The Voice'", zegt hij. "Dat mensen je aanspreken omdat ze niet begrijpen dat je niet hebt gedraaid. Maar de mensen thuis zíen de talenten zingen. Ik denk echt dat dat een groot verschil is met wat wij moeten voelen."

Voor zij die niet kunnen wachten tot vrijdag publiceert VTM alvast een video van de auditie van Wout. Zijn indrukwekkende prestatie doet alle vier de coaches op de rode knop drukken!