VTM

Jonas Van Geel heeft groot nieuws te melden

door: LHX
Afbeelding bron: VTM

Het afgelopen jaar maakte Jonas Van Geel ontelbare mensen aan het lachen met zijn typetjes Jordy en Els. Zij gaven op de sociale media van VTM regelmatig hun mening over de actualiteit.

Jordy en Els zijn uitgegroeid tot absolute publiekslievelingen. Na een reeks filmpjes op de sociale media van VTM en een 'shortie' op VTM GO is het daarom tijd voor het grotere werk. Ze krijgen een heel eigen tv-programma.

"Jordy ging naar Ibiza voor zijn eigen 'shortie' en ondertussen wordt hij zelfs gevraagd als dj in discotheken over heel Vlaanderen", laat Jonas Van Geel weten. "Een eigen televisieprogramma kon dus absoluut niet uitblijven en is de kers op de taart."

In het programma, dat 'Het beste van 2023' heet, geven Jordy en Els hun ongezouten mening over de belangrijkste momenten van het voorbije televisiejaar. Dat doen ze met de hulp van nóg enkele typetjes van Jonas: de Antwerpse stylist Dominique en best friends Nora en Debora, ofwel 'de Ora's'.

Elke week bekronen Jordy en Els een winnaar met een bijzondere trofee. Het programma wordt uitgezonden vanaf 3 december.