VTM

Heeft Sanne na haar deelname aan ‘Boer Zkt Vrouw’ een nieuwe vriend gevonden? Ze heeft er meer nieuws over

door: PMN
Boer Zkt Vrouw - Sanne
Afbeelding bron: VTM

Sanne Theunis (34) besloot om te stoppen met ‘Boer Zkt Vrouw’. Het werd haar allemaal wat veel. Haar aanbidders Boris en Robin waren wel teleurgesteld.

Het was zondagavond in ‘Boer Zkt Vrouw’ aan Sanne om te kiezen tussen Boris en Robin. Sanne nam de derde optie en besloot om met geen van beiden op citytrip te gaan. Sanne zei dat het voor haar lastig blijft om zich open te stellen.

De opnames van het programma dateren al van even geleden. Sanne zag de beelden gisteravond ook nog eens terug op televisie. Het deed haar wel iets.

“Ik geef eerlijk toe dat het best confronterend is om die scènes terug te zien”, zegt Sanne in Het Nieuwsblad. “Ik heb het er al nog altijd op emotioneel vlak moeilijk mee. Door die uitzending werd ik terug gekatapulteerd naar die week, naar de momenten die ik moeilijk een plek kon geven.”

Sanne uit 'Boer Zkt Vrouw' heeft nog geen nieuwe vriend

Intussen zijn we weer een tijdje verder. Tijd heelt alle wonden. Dat is bij Sanne niet anders. “Ik vind dat ik het nu pas écht kan afsluiten.”

De vraag die veel kijkers zich ongetwijfeld stellen of Sanne intussen ook een nieuwe vriend heeft? “Neen, voorlopig is er niemand nieuw in mijn leven”, verduidelijkt ze.