VTM

Guga Baúl na 'The Masked Singer': "Schrok wel toen Kevin Janssens dit zei"

door: COS
Guga Baúl in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Veel 'The Masked Singer'-kijkers dachten het al, maar sinds vrijdag is het officieel: Guga Baúl was IJskoning, de tegenpool van Flamme Fatale die vorige week al Tine Embrechts bleek te zijn.

In 'The Masked Singer' wordt er bijzonder veel verwarring gezaaid. Vaak door de productie van het VTM-programma, maar ook door de kandidaten zelf - denk aan het Franse accent van Tine Embrechts. Ook Guga zette zijn skills in om in elke aflevering anders te klinken.

Guga is natuurlijk bekend als stemmenimitator en die ervaring kwam plots erg goed van pas. Zo zorgde hij met accenten voor extra dwaalsporen in zijn filmpjes. "Ik schrok wel toen Kevin Janssens zei: 'Vorige keer hoorde ik een Limburgs accent, nu een Gents, maak uw keuze!'", zegt Guga bij HLN.

"Het was mijn bedoeling om de verdenking op Thibaut Courtois te leggen, want als ik West-Vlaams had gesproken was dat te duidelijk geweest. Zoveel West-Vlaamse mensen uit de showbizz die 1m96 zijn, zijn er niet hé", besluit Guga Baùl na zijn ontmaskering in 'The Masked Singer'.

Download nu de gratis app van Redactie24 en mis niets over 'The Masked Singer'