VTM

Enorm beangstigend voor Dany Verstraeten: "Ik durfde niet meer naar mijn wagen gaan"

door: COS
Dany Verstraeten
Afbeelding bron: VTM

Dany Verstraeten is sinds twee weken officieel met pensioen. Dany werd bij 'VTM Nieuws' op een mooie manier uitgezwaaid.

Dany Verstraeten was bijna 35 jaar op VTM te zien. Vanaf het begin van zijn VTM-carrière was hij een graag gezien gezicht. Hij mocht dan ook talloze geschenken van fans in ontvangst nemen.

"Er was iets bij wat mij een beetje beangstigde. Elke week kreeg ik een bos bloemen. Ik liet die telkens beneden aan de receptie in een vaas plaatsen. Ik wist niet van wie het was", vertelt Dany in 'Achter De Schermen'.

"Op een dag belde de receptie mij om te zeggen: 'De man van de vrouw die altijd die bloemen stuurt, staat hier. En die is kwaad.' Hij zei dat ik z'n vrouw zot maakte en dat ik die bloemen bij wijze van spreken aftroggelde en zij konden zich dat niet permitteren die wekelijkse bloemen."

Geen bloemen meer

Dany besloot niet naar beneden te gaan. "Ik heb vriendelijk verzocht aan de mensen van de receptie om die man te proberen overtuigen dat ik er eigenlijk niets mee te maken had." 

Dany maakte zich wel een beetje zorgen. "Ik ben die dag dus wel extra lang op bureau gebleven. Ik durfde niet naar de parking naar mijn wagen gaan. Je weet nooit."

"Maar de man was dan blijkbaar toch afgedropen en ik heb geen bloemen meer gekregen. Het was in die beginperiode en mensen reageerden bijzonder gek op het fenomeen VTM en de nieuwe gezichten die daar waren", aldus Dany Verstraeten.