Telenet grijpt in: klanten moeten alweer meer betalen

door: MRO
Logo van Telenet
Afbeelding bron: Photonews

Telenet grijpt in en verhoogt de prijzen van de abonnementen. De nieuwe prijsverhoging bij de telecomprovider komt er nadat de prijzen vorig jaar ook al verhoogd werden.

"Vanaf 2 juni 2024 gelden er nieuwe prijzen voor onze abonnementen", kondigde Telenet aan. Het gaat om een prijsverhoging van 3,5%. Deze prijsstijging geldt voor de vaste, maandelijkse abonnementsprijzen van internet, mobiele en vaste telefonie, kabel- en digitale televisie. 

Een jaar geleden, in juni 2023, verhoogde Telenet de prijzen ook al met 6,5%. Dat maakt een stijging van liefst 9,5% op een jaar tijd. Voor de reden wijst Telenet naar de gestegen inflatie.

Telenet benadrukt dat er geen prijsaanpassing is voor volgende producten: Telenet Essential Internet FIVE en TEN, FreePhone Business, sociaal internetaanbod, sociaal internetaanbod + TV, zenderpakketten, opties vaste en mobiele telefonie en internet, verbruik buiten bundel van vaste en mobiele telefonie, TV-theek opvragingen, installatie-en activeringskosten, prijs volgens verbruik, domeinnamen, cloud, security en hosting producten.

Proximus verhoogde de prijzen al eerder, met name op 1 januari dit jaar, nadat er ook al een stijging was in juli 2023.

Tags telenet