Spar-winkel is het kotsbeu en zet dief te kijk met duidelijke boodschap

door: STS
Spar
Afbeelding bron: Photonews

De Spar-winkel nabij het station van Hasselt kampt met een winkeldief die het telkens gemunt heeft op sushi. De uitbater is het beu en heeft een duidelijke boodschap opgehangen.

De winkeldief haalt de sushi telkens uit de verpakking. Daarna eet hij alles op of steekt hij de rauwe vis weg. Het afval laat hij achter in de winkelrekken. Vervolgens verlaat hij de winkel, zonder te betalen voor het product.

"Beste sushidief, ondertussen weten we dat je iedere dag je pakje sushi komt stelen en de verpakking in de rayon werpt", staat er te lezen op een papier dat de zaakvoerder ophing. "We hebben je foto via de camerabeelden opgenomen en naar de lokale politie doorgestuurd. Ook ons personeel weet wie jij bent."

"Indien je dit gelezen hebt, gelieve je sushi neer te leggen en je naar buiten te begeven. Gelieve ook nooit meer onze zaken (Spar Dusart en Spar Station) te bezoeken. Iedereen moet zijn goederen betalen!"

"Het is al een paar maanden een plaag. Dat een persoon hier ofwel sushi komt eten, of de sushi in zijn zakken of in zijn tas steekt. De verpakking vinden we leeg terug", vertelde een medewerker van de winkel aan TV Limburg.