Nu te koop bij Action voor amper 1,69 euro: Heel veel voordelen voor uw huid

door: MRO
Action
Afbeelding bron: Photonews

Het zit vol gezonde voedingsstoffen en voordelen voor onze huid en Action verkoopt het momenteel aan een spotgoedkope prijs. Het gaat om slakkengel. Die koop je bij de discounter momenteel voor 1,69 euro.

Action pakt in zijn weekaanbieding uit met een pot slakkengel van 50 ml voor de prijs van 1,69 euro. 'Deze slakkengel verrijkt met slakkenslijm vernieuwt en verjongt de huid', klinkt het.

Maar waarvoor is slakkengel precies goed? Ten eerste is slakkengel volgens onderzoek rijk aan proteïnen, elastine, glycolzuur en antioxidanten, allemaal nuttige ingrediënten voor de gezondheid van de huid.

Deze stoffen kunnen helpen om de elasticiteit van de huid te herstellen, het vochtgehalte van de huid te verbeteren en te zorgen voor een gezonde gloed.

Een ander groot voordeel van slakkengel dat velen niet kennen, is het vermogen om de huid te voeden. De voedingsstoffen in de gel kunnen de huid hydrateren en helpen bij het herstellen van kleine wondjes en irritaties. Dit maakt het product een uitstekend middel voor mensen met droge of gevoelige huid.

Slakkengel voor jonger uitziende huid

Slakkengel heeft ook sterke anti-aging eigenschappen. Het glycolzuur dat in de gel zit helpt bij het verwijderen van dode huidcellen en andere onzuiverheden, waardoor de huid er jonger en frisser uitziet. Het bevordert ook de aanwezigheid van elastine de productie van collageen, dat de huid zijn stevigheid geeft.

Bovendien is slakkengel goed voor het behandelen van acne. De gel heeft ontstekingsremmende eigenschappen die kunnen helpen bij het verminderen van roodheid en zwelling veroorzaakt door acne. Het helpt eveneens het bij het verminderen van acne-littekens dankzij het helende vermogen.