Klanten lovend over product van 2,99 euro uit Action: "Top product, zo content van"

door: MRO
Afbeelding bron: Photonews

Heel wat klanten laten zich enthousiast uit over een product uit Action. Het gaat om wasparfum dat je bij Action kan kopen voor slechts 2,99 euro.

"Top product, zo content van", laat een klant weten over wasparfum 'white musk' in de Facebookgroep 'Alles van de Action'. De winkelketen belooft op zijn website dat het je wasgoed een heerlijk frisse geur geeft. 

Heel wat klanten zijn enthousiast en delen tips met elkaar. "Ik heb 2 dopjes in een spuitfles gedaan met water en een beetje op het dekbedovertrek gesprayd nu ruikt de hele slaapkamer er naar."

"Ruikt heel lekker. Ik heb verschillende geprobeerd, maar deze ruikt echt heerlijk. Als mijn was aan het drogen is ruikt heel de ruimte er naar."

Toch zijn er ook mensen die vinden dat het product teleurstelt. "Ik vind dat je er echt helemaal niks van ruikt. Ja, als je met je neus erop zit. Maar ik ben dan ook echt wat duurdere wasparfum gewend. Klein scheutje en het hele huis ruikt ernaar als de was hangt. Dat heb je bij die van Action helaas echt niet."

Een flesje van 150 ml kost 2,99 euro en het gebruik is zeer eenvoudig. Je voegt het wasparfum toe in het wasverzachtervakje.

wasparfum
Afbeelding bron: Action