Belgisch pretpark pakt uit met straffe en ongeziene kortingsactie

door: BVDO
Bobbejaanland
Afbeelding bron: Photonews

Wie graag pretparken bezoekt bekijkt best de actie van Bobbejaanland. Zij geven maar liefst 40 procent korting op de duurste abonnementen.

Tot eind deze maand kunnen pretparkliefhebbers wel heel voordelig een bijzonder abonnement kopen bij Bobbejaanland. Het pretpark pakt uit met kortingen van 40 procent.

Dat is geldig op de Diamond Pass en de Gold Pass. Als je voor het einde van deze maand zo’n abonnement koopt, krijg je een pasje voor de rest van dit seizoen en het volledige seizoen 2025, met 40 procent korting.

“Een Gold Pass goed voor vier vriendentickets van 16,90 euro, twee gratis Speedy Pass-tickets, twee keer gratis toegang tot zusterparken Slagharen, Movie Park en Belantis, gratis toegang voor maximaal twee personen van 65 jaar en ouder, 50 procent korting op een parkeerabonnement en 15 procent korting in restaurants en winkels”, weet Looping.

“Bij de Diamond Pass is parkeren inbegrepen, net als een pendelbusabonnement. Bovendien ontvangen abonnees een gratis dagticket voor een vriend, vier Speedy Pass-tickets, drie keer gratis toegang tot zusterparken in Nederland en Duitsland, één keer toegang tot andere zusterparken en 20 procent korting in restaurants en shops.”

Normaal kost een Gold Pass 124,90 euro, maar nu is dat slechts 74,95 euro. Een Diamond Pass kost 149,90 euro aan de normale prijs, nu slechts 89,95 euro. Wie nu een Pass koopt, kan genieten tot november 2025.