Speculaties over prins Harry en Meghan Markle klinken luider dan ooit: Is hun huwelijk voorbij?

door: WVDS
Prins Harry en Meghan Markle
Afbeelding bron: Photo Image Press/Shutterstock/Photo News - 13652891v

Prins Harry en Meghan Markle besloten enkele jaren geleden naar het Amerikaanse thuisland van Meghan te verhuizen. Hun twee kinderen, Archie en Lilibet, groeien daar op, ver van het thuisland van hun vader.

Het lijkt er steeds meer op dat er een breuk dreigt te komen in het huwelijk van Harry en Meghan, valt The Mirror op. Meghan lijkt zich als een vis in het water te voelen in haar rol als celebrity. Het keurslijf van de royals zat haar duidelijk te krap.

Meghan was nergens te bekennen toen Harry zijn 40e verjaardag vierde

Onlangs werd Harry 40 jaar en vrouwlief was nergens te bespeuren. Ook in zijn dankbericht naar aanleiding van zijn verjaardag had hij geen woord over voor Meghan. Ze gaan zowel zakelijk als privé elk hun eigen weg.

Zo maakte Harry indruk met zijn succesvolle tour door Afrika, waar hij zelfs in zijn thuisland lof voor kreeg. Terwijl Meghan veel alleen op stap gaat. “Meghan is zelden of nooit thuis,” getuigen vrienden van het koppel.

Harry heeft geen baan en kan alleen wachten tot hij zijn kinderen van school kan ophalen. Ook over de opvoeding van hun kinderen heeft het koppel discussies. Zo wil Harry niet dat zijn kinderen worden gefotografeerd, terwijl Meghan ze wel wil tonen op lokale evenementen.

Een Britse royalty-expert legt het heel treffend uit: “Meghans glamourleventje vloekt even hard met hem als het koninklijke leven binnen de paleismuren deed met haar.”