Jill Goede uit 'Big Brother' neemt drastische beslissing vlak voor oudjaar: "Heb het gewoon helemaal gehad"

door: LHX
Jill Goede Big Brother
Afbeelding bron: wvds

Kort na het afgelopen seizoen van 'Big Brother' vond Jill Goede, de winnares van de 2021-editie, de liefde bij Leroy de Rouw. Inmiddels wonen ze samen: Jill is onlangs bij Leroy ingetrokken.

Net als veel andere mensen kondem Jill Goede en Leroy de Rouw niet wachten tot het Kerstmis werd. Ze zetten hun kerstboom dan ook al midden oktober.

Daar heeft Jill nu spijt van: ze is er helemaal op uitgekeken. "Leroy, zullen we de kerstboom wegdoen?", vraagt ze in haar Instagramverhaal. "Ja, dat is goed", is Leroys antwoord.

"Die kerstboom staat nu al 2,5 maand bij ons. Ik heb het gewoon helemaal gehad met dat ding. Ik laat hem niet nog een paar maanden in m'n huis staan", aldus Jill. Vanmorgen, amper twee dagen voor oudjaar, was het dan ook zover: "Hoe mooi hij ook is, hij gaat de doos weer in. Hij moet weg."

Het gevolg is wel dat de hoek waar de boom stond, opeens wel héél erg leeg is. Of er een lamp in de vorm van een giraf zal komen, of een grote gouden plant, daar moet Jill nog even over nadenken...

Jill Goede kerstboom
Afbeelding bron: Instagram @jillgoede_