Jill Goede en Leroy de Rouw uit 'Big Brother' doen emotioneel verhaal: "Heel moeilijk om naar de dokter te bellen"

door: LHX
Leroy en Jill
Afbeelding bron: YouTube - RumagTV

Jill Goede won twee jaar geleden 'Big Brother', Leroy de Rouw nam vorig jaar deel. Op een 'Big Brother'-afterparty leerden ze elkaar kennen. Ze zijn inmiddels verloofd.

Het gaat snel tussen Jill Goede en Leroy de Rouw. Ze wonen al een tijdje samen, en sinds juni zijn ze ook verloofd. Ook voor de volgende stap zijn ze klaar: ze hebben een grote kinderwens.

Ze proberen al een tijd om zwanger te worden, maar het wil helaas maar niet lukken. Dat zou weleens te maken kunnen hebben met de cystes die Jill op haar eierstokken heeft, schrijft ze op Instagram in een openhartige post. "Ik heb verschrikkelijke last van mijn menstruatie, een cyclus waar je u tegen zegt", vertelt ze.

Een paar weken geleden besloten ze te rade te gaan in het ziekenhuis. "Ik merkte dat ik het heel moeilijk vond om naar de dokter te bellen om dit verhaal te vertellen... Waarom, is het een taboe?", vraagt Jill zich af. Ze werd algauw doorverwezen naar de afdeling voortplanting. 

Zij en Leroy zouden graag hebben dat mensen er opener over kunnen praten. "Wij mogen op 4 december naar het ziekenhuis en willen jullie graag meenemen in dit traject, omdat wij het taboe willen doorbreken en ons gevoel met iedereen willen delen", klinkt het.