James Cooke verrast met wel erg opmerkelijke bekentenis

door: COS
James Cooke in 'De Tafel van Vier'
Afbeelding bron: GoPlay

James Cooke was onlangs samen met Karen Damen en Joris Hessels te gast bij Luc Appermont in 'De Zoete Inval' van Radio2. James deed er een verrassende bekentenis.

Het gezelschap heeft het over tandartsbezoeken. Of James Cooke graag naar de tandarts gaat? "Oh, nu ga ik iets bekennen. Het is al jaren geleden", moet James toegeven aan Luc Appermont.

Op vakantie had James het er met echtgenoot Dorian Liveyns over. "Ik zei: 'Ik heb een pijntje vanachter. Stel je voor dat ik nu iets aan mijn tanden heb op reis.' En hij zei: 'Liefje, hoelang is dat geleden?' We hebben gekeken en dat is bij mij al drieënhalf jaar geleden."

Hoe het komt dat James zo weinig naar de tandarts gaat? "Als ik geen last heb, ga ik niet", legt hij uit. Al is er ook sprake van een beetje angst. "Ik ben er niet zot van, maar ik zal nu wel gaan", zegt de presentator.

De onthulling van goede vriendin Karen Damen zal niet helpen. "Ik ben vorige week mijn eerste tand kwijtgespeeld. Het is begonnen, de aftakeling. Hij was echt zo slecht dat ze zeiden: 'Hij moet eruit.'", vertelt Karen.