Zita Wauters overladen met reacties nadat ze fotoreeks deelt: Ex van mama Valerie wil iets kwijt

door: COS
Zita Wauters
Afbeelding bron: Instagram @zitawauters

Zita Wauters heeft haar introductie als tv-gezicht niet gemist bij 'Zomerhit'. Er zitten al een heleboel projecten in de pijplijn.

Zita Wauters mocht na het middelbaar onderwijs en na een intensieve opleiding in de VRT Academy aan de slag bij 'Zomerhit'. Ze schitterde af en toe naast Niels Destadsbader en Siska Schoeters, maar ze nam vooral de online content voor haar rekening.

Haar passage bij 'Zomerhit' maakte duidelijk dat ze de charme en flair van haar ouders Koen Wauters en Valerie De Booser heeft meegekregen. Ook de looks heeft ze. Die etaleert Zita deze week met een erg mooie fotoreeks op Instagram.

Nono Wauters laat een hartje achter voor zijn zus. "Knap joenk", reageert Dirk De Witte, die een tijdje een relatie had met Zita's mama. "Mooi", "Knapste" en "Heel schoon" klinkt het in de reacties. "Oh, wauw, heel mooi", laat nog iemand weten.

"Pas op! Je gaat kritiek krijgen op je te lange arm. Mooie foto", verwijst iemand naar de kritiek die Zita onlangs over haar lichaam moest slikken. "Knappe vrouw", wil nog iemand kwijt. "Jij bent zo'n mooi meisje", vindt nog een volger.