Frances Lefebure bevallen van zoontje!

door: ASX
Boris Van Severen en Frances Lefebure
Afbeelding bron: Instagram @franceslefebure

Tussen alle ellende door op deze wereld valt er gelukkig af en toe ook nog leuk nieuws te rapen. Acteurskoppel Boris Van Severen en Frances Lefebure zijn de trotse ouders geworden van een zoontje.

“Saul, koning van onze harten”, schrijven de twee apetrots op hun Instagrampagina. De kleine spruit werd exact twee weken geleden geboren, maar Boris en Frances beslisten om het nieuws pas nu bekend te maken.

Op een vertederende foto zien we de kleine Saul samen met zijn twee oudere broertjes. De Gentse acteur had immers al twee zonen uit een vorige relatie. In 2020 begon hij een relatie met collega-actrice Frances Lefebure, met wie hij in 2021 trouwde.

De twee stonden onder meer samen op de set tijdens de opnames van ‘Studio Tarara’ en ‘F*** you Very, Very Much’. Begin dit jaar maakte het koppel bekend hun eerste kindje samen te verwachtten.

Op Instagram regent het gelukwensen voor Frances en Boris. “Shop maar flink om je heen en amuseer je”, adviseert presentatrice Evi Hanssen. “Wat een prachtnaam”, reageert radiomaker Sam De Bruyn. Ook onze voltallige redactie wenst Boris en Frances heel veel gezinsgeluk.