Er moet Amy Courtens uit 'K2 zoekt K3' wat van het hart over Julia Boschman

door: COS
Amy in 'K2 zoekt K3'
Afbeelding bron: VTM

Deze maand zullen de meisjes van K3 twee keer iets te vieren hebben. Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn zijn op 6 november al acht jaar K3, Julia Boschman op 27 november twee jaar.

In de finale van 'K2 zoekt K3' was het een spannende strijd tussen de vier finalistes. Uiteindelijk werd Julia Boschman het nieuwe K3'tje. Amy Courtens greep net naast de hoofdprijs.

Voor Amy was het een opluchting dat de wedstrijd voorbij was, maar ze is wel heel blij dat ze het heeft mogen meemaken. "Mijn leven is sindsdien echt veranderd", zegt Amy in TV Familie.

Terwijl de meisjes van K3 in het voorjaar in hun musical 'De 3 Biggetjes' zullen schitteren, zal Amy te zien zijn in de musical 'Hairspray'. "Die rol zou ik wellicht niet gehad hebben zonder mijn deelname aan 'K2 zoekt K3'", beseft Amy.

De wedstrijd ligt intussen al twee jaar achter Amy. Julia is dus ook al twee jaar een K3'tje. Hoe Amy nu naar Julia kijkt? "Oh, ze doet het ongelofelijk goed. Zij ademt K3! Ja, 't was een heel terecht keuze", aldus Amy.