Ella Leyers brengt haar mama in bijzonder lastig parket: "Grandioos mislukt"

door: STG
Rik Verheye en Ella Leyers
Afbeelding bron: Instagram @ella.leyers

Het nieuwe seizoen van 'Over De Oceaan' is gestart. Daarin krijgen we te zien hoe Ella Leyers en vijf andere bv's de Oceaan oversteken.

Het nieuwe seizoen van 'Over De Oceaan' heeft even op zich laten wachten, maar gisteren was het eindelijk zover. Toen kregen we de eerste aflevering te zien op Play4. Eén van de deelnemers dit seizoen is Ella Leyers. Bij HLN Showbits vertelt ze hoe het al fout liep bij het vertrek.

In tegenstelling tot de andere deelnemers moest Ella Leyers niet lang nadenken over haar deelname. “Ik had mezelf al heel snel op het whiteboard gezet om het volgende jaar mee te doen”. Er was dan ook geen ruimte om bang te zijn, al zorgde ze wel voor een angstaanjagend moment bij haar vertrek.

“Net voor we vertrokken werd er een levensverzekering onder mijn neus geduwd. Ik heb daarna nog wel met mijn ouders gebeld en ik had dat misschien beter niet gezegd, dat ik verzekerd was voor een half miljoen als er iets met mij zou gebeuren”, zegt Ella. 

“Ze was wel heel ongerust, ja”, die dacht: ‘Ella gaat te veel zelfvertrouwen krijgen op die boot en die gaat dat reddingsvestje niet dragen’. Dus ik heb haar moeten beloven dat ik te allen tijde mijn reddingsvest zou dragen.” Sorry mama, dat is grandioos mislukt", besluit ze.