Dochtertje van Kim Van Oncen in ziekenhuis opgenomen

door: LHX
Kim Van Oncen
Afbeelding bron: Photonews

Actrice Kim Van Oncen heeft drie kinderen: Stella, Jack en sterrenkindje Pippa. Stella werd dinsdag in het ziekenhuis opgenomen.

In haar Instagramverhaal deelt Kim Van Oncen een foto waarop de kleine Stella op een ziekenhuisbed ligt. Haar arm zit in het verband en lijkt verbonden te zijn met een infuus.

"Bijna negen jaar mama en de eerste keer dat er eentje in hotel ziekenhuis mag blijven", schrijft Kim erbij. "In mijn hoofd hoor ik me tegen mezelf zeggen: 'Het komt goed en er zijn veel ergere dingen', maar toch stromen er een paar traantjes zachtjes over mijn wangen."

Wat er precies aan de hand is, vertelt ze er niet bij. Wel laat ze weten dat het niets ergs is en dat Stella verzwakt is. "Heel klein mamahartje", klinkt het ook. "Flink kind, nu nama nog."

Tot twee maanden geleden was Kim nog elke week dag te horen in 'Goeiemorgen morgen' op Radio2, maar op 9 februari kondigde ze aan dat ze afscheid nam van het programma. Ze had enkele mooie acteeraanbiedingen gekregen en die bleken onmogelijk te combineren met haar presentatiewerk.