Zorgen om Julie Vermeire: “Opletten dat dit nu niet gebeurt”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Julie Vermeire is dé revelatie van het tweede ‘Dancing with the Stars’-seizoen. Haar wervelende danskwaliteiten hebben iedereen aangenaam verrast. En haar sprankelende persoonlijkheid ook. ‘A star is born’, valt nu te lezen op de sociale media. Is dit het begin van een glorieuze mediacarrière voor deze innemende, jonge blondine?

Bij VIER zijn ze in elk geval erg enthousiast over Julie Vermeire. “Al haar kwaliteiten in beschouwing genomen, kan dit een geweldig huwelijk met de camera opleveren”, klinkt het. “Zowel ervóór als eráchter. Dat had iedereen die aan ‘Dancing with the Stars’ heeft meegewerkt wel in de gaten. Ze luistert ook naar je. Daarom werkte iedereen die aan het programma verbonden was zo graag met haar.”

“Dat Julie Vermeire de afgelopen weken van het scherm spatte, is ons natuurlijk niet ontgaan”, zegt Barbara Salomon van VIER en VIJF. “Met haar ongedwongen attitude wist ze telkens weer te verrassen. We laten Julie eerst bekomen van haar intense ‘Dancing with the Stars’-avontuur, en bekijken nadien eventuele verdere plannen met haar.”

Dat ze bij VIER maar opletten, want voor ze het weten is er een kaper op de kust, waarschuwt TV FamilieVTM, bijvoorbeeld. Die zender heeft intussen de reputatie om nieuwe, veelbelovende televisiegezichten in te pikken, nadat die eerst hun eerste kans hebben gekregen bij de concurrentie. Dus: hou Julie maar goed in de gaten!