Grote kopzorgen voor Tine Embrechts: “Ik word daar onrustig van”

door: ASX
Afbeelding bron: Photonews

De agenda van Tine Embrechts is momenteel meer dan goedgevuld. De actrice staat geregeld op de set van ‘De Ideale Wereld’, waar ze in de huid kruipt van het succesvolle personage Karine. Daarnaast is Tine ook vaak te zien op de commerciële zender, meer bepaald als jurylid in het razend populaire ‘The Masked Singer’.

Vanaf april wordt het iets rustiger voor de wederhelft van Guga Baúl, maar dat stemt de 47-jarige actrice niet bepaald vrolijk. “Ik word onrustig van die gedachte”, klinkt het bezorgd in Dag Allemaal. “Dat mag niet te lang duren.”

Vooral de recente ontslagen bij de VRT baren de actrice zorgen. “Ik zie dat mensen die onlangs zijn ontslagen leeftijdsgenoten zijn. Vrouwen die aan de kant worden geschoven als ze een bepaalde leeftijd bereiken, dat is helaas nog altijd de realiteit”, aldus Tine.

Tine is dan ook meer dan dankbaar voor de kansen die ze krijgt. “Ik ben heel blij dat ik als ouder wordende vrouw nog bij de speurders in het populairste programma van Vlaanderen mag zitten”, besluit Tine.