Vrouw moet naar gevangenis nadat man haar dumpt om opvallende reden

door: BVDO
Afbeelding bron: Photonews

Een Engelse vrouw zit in de gevangenis nadat ze doodsbedreigingen uitte. Dat deed ze tegen haar ex die haar gedumpt had.

Lauren had Tyler leren kennen via een datingsite. De twee kregen een losse relatie, maar toen Tyler vroeg voor triootje ging Lauren niet akkoord. Uiteindelijk had de man seksuele betrekkingen met een andere vrouw en dumpte hij Lauren. Zij kon de breuk maar moeilijk verwerken en ging in de tegenaanval.

Dat resulteerde in een reeks aan gemene berichten die ze via verschillende telefoonnummers naar haar ex stuurde. “Ik weet waar je woont, ik ken je werkplek en adres, Ik kom je vermoorden”, liep het uiteindelijk uit de hand.

Ze stuurde ook, via valse beschuldigingen, de politie naar haar ex. Ze werd veroordeeld voor stalking, maar kreeg de nodige voorwaarden opgelegd, waaronder een contactverbod.

De vrouw werd nu echter toch opnieuw veroordeeld tot een celstraf van 13 maanden en een contactverbod omdat ze de voorwaarden van de borgtocht niet had nageleefd, zo schrijft The Sun.

Ze had de man opnieuw benaderd en schoof een briefje onder zijn deur. “Ik mis je, laten we hier volwassen over zijn. Ik weet dat je me wilt, daarom ben ik je gaan stalken. Laat me je niet vermoorden, want ik zal je missen. Laat me je niet vermoorden.”