Straffe stunt bij Carrefour: "Winnaars mogen één jaar gratis boodschappen doen"

door: STS
Carrefour
Afbeelding bron: Photonews

Carrefour lanceert in de aanloop naar Euro 2024 een speciale actie, die draait om de Rode Duivels. Je kan er een jaar lang gratis winkelen mee winnen.

Carrefour is officiële sponsor van de Rode Duivels en lanceert daarom een campagne, die loopt van 22 mei tot 30 juni. Er valt heel wat te winnen, en er komen aantrekkelijke promoties op producten.

"Klanten kunnen tijdens het boodschappen doen meedoen aan de wedstrijd 'Raad wie de Rode Duivel in de koelkast is'. Ze krijgen één voucher voor elke 20 euro uitgegeven in Carrefour Hyper- en Market -winkels, en voor elke 10 euro uitgegeven in Carrefour Express-winkels."

"Door de unieke QR-code op de voucher te scannen, krijgen klanten toegang tot de Carrefour-app of bonusland.be om te raden wie de mysterieuze Rode Duivel is, aan de hand van aanwijzingen in de vorm van Carrefour-producten."

Gratis winkelen

Daarmee valt heel wat te winnen. "De mogelijke prijzen zijn zes keer één jaar gratis winkelen of tot 20 miljoen Carrefour bonuspunten. Elke week wordt er geloot onder de winnaars om een jaar lang gratis winkelen te winnen."

Promoties voor koopkracht

De actie rond de Rode Duivels is nog niet alles. Er komen ook een aantal 1+1, 2+1 en 2+2 promoties aan. En dit zowel op nationale merken als op het Carrefour-merk. "Om de koopkracht van de klanten te verhogen", klinkt het.

Volg Redactie24 nu ook via WhatsApp