Meisje in levensgevaar, ondanks feit dat ze al maanden klaagde over haar pleegouders

door: BVDO
Ziekenwagen Nederland
Afbeelding bron: Photonews

Een 10-jarig meisje uit Vlaardingen vecht nog steeds voor haar leven. Ze werd het slachtoffer van zware mishandelingen, maar niemand geloofde haar.

Een meisje van amper 10 jaar werd zwaargewond in het ziekenhuis binnengebracht. Volgens de pleegouders was ze van de trap gesprongen, maar de artsen hadden hun twijfels.

Het kind was in levensgevaar en is dat op dit moment nog altijd. De pleegouders zijn ondertussen gearresteerd, nadat duidelijk werd dat het kind zwaar mishandeld werd.

Volgens Nederlandse media had het kind zelf al enkele keren aan de noodbel getrokken. Zo zou het maanden geleden in een supermarkt hulp gevraagd hebben, omdat het niet meer kon lopen.

De politie kwam langs, maar omdat niet duidelijk was dat het om mishandeling ging, werd het kind terug naar huis gebracht.

Ook op school vertelde ze dat ze straf kreeg, geslagen werd, naakt in de tuin moest lopen, dat haar haar afgeschoren werd. Er werd overlegd met de pleegmoeder, maar opnieuw werd het kind naar huis gestuurd.

Het kind zou als huisslaafje gebruikt zijn. Buurtbewoners zeggen dat ze aangifte deden, maar dat er niks gebeurde. Tot het nu bijna fataal afliep...