Baby, meisje (3) en jongetje (7) dood aangetroffen: "Tragisch en hartverscheurend incident"

door: STS
Politie
Afbeelding bron: Unsplash (Archieffoto)

Er heeft zich een vermoedelijk gezinsdrama afgespeeld. Daarbij zijn drie jonge kinderen om het leven gekomen.

De lichamen van de drie kinderen werden bij hen thuis, in het Engelse Bristol, aangetroffen. Het gaat om een baby, een meisje van drie jaar en een jongetje van zeven jaar. De politie vond hen nadat ze een oproep gekregen hadden waarin bezorgdheid werd geuit om hun welzijn.

Een 42-jarige vrouw werd gearresteerd. Ze ligt onder het toeziend oog van de politie in het ziekenhuis, waar ze herstelt van verwondingen die gerelateerd zijn aan het incident. Wat de relatie tussen de vrouw en de vermoorde kinderen is, is niet bekendgemaakt door de politie. Vermoedelijk gaat het om hun moeder.

De namen van de slachtoffers zijn nog niet bekendgemaakt. Er zal een autopsie worden uitgevoerd op de lichamen om de doodsoorzaak van de kinderen met zekerheid te kunnen bepalen.

"Dit is een ongelooflijk tragisch en hartverscheurend incident, waarbij er helaas drie kinderen gestorven zijn. Mijn oprechte deelneming gaat uit naar de dierbaren van de kinderen", vertelde de hoofdinspecteur van de lokale politie aan The Sun.

"We geloven dat het om een geïsoleerd incident ging en dat er geen verder gevaar is voor de gemeenschap."

Wie met donkere gedachten of vragen over zelfdoding zit, kan altijd anoniem en gratis terecht op het nummer 1813 of op Zelfmoord1813.be.