Iedereen zegt hetzelfde over Sara na heftige aflevering van 'Kamp Waes'

door: LHX
Sara De Boey
Afbeelding bron: Eén

In voorlaatste aflevering van 'Kamp Waes' maakten de kandidaten niet bepaald veel indruk. Er was echter één uitzondering: Sara.

De grootste uitdaging in de nieuwste aflevering van 'Kamp Waes' was simpel: niet in slaap vallen. De vijf overgebleven kandidaten moesten urenlang een hoofdkwartier van terroristen observeren, en na de inspanningen van de voorgaande dagen was het ontzettend moeilijk om niet in te dommelen.

Vooral Kaat en Dries stelden Fly teleur. Toen zij in actie moesten komen, lieten ze het helemaal afweten. Sara, daarentegen, redde de groep door zowat heel de nacht op te blijven én bijna alles zelf uit te voeren.

Niet alleen Fly is daarvan onder de indruk, maar ook de kijkers van 'Kamp Waes'. "Ik heb heel veel bewondering voor Sara! Wat een sterk karakter!", reageren die op sociale media.

"Sara is de echter leider en een ongelooflijk sterke vrouw. Dat heeft ze nu wel bewezen", klinkt het ook. "Een straffe madam."

"Chapeau voor Sara. Amper slapen en alle opdrachten tot een goed einde gebracht met hulp van Jolan en Lode." "Die Sara, wat een topper."

Hoewel de rest van de groep minder goed presteerden, hebben de kijkers toch nog steeds ook veel respect voor hen. "Voor zo'n korte opleiding doen ze het toch niet slecht, hé. Ze doen het toch maar", schrijven ze.

"Dries en Kaat zijn onverwacht teleurstellend, maar het is wel begrijpelijk na wat ze doorstaan hebben." "Een topprogramma met allemaal sterke mensen."

Tags kamp waes