Rachel Hazes is boos: Dit is wat André Hazes te zeggen heeft

door: LHX
André Hazes Jr
Afbeelding bron: Photonews

Het afgelopen weekend zorgde André Hazes voor heel wat ophef. Het begon toen tijdens zijn optreden iemand in het publiek 'hoer' riep.

Toen iemand in het publiek 'hoer' riep, reageerde André Hazes met een grap. "Hoer? Hoe noem je mijn moeder?", flapte hij eruit. "Geintje", voegde hij er meteen aan toe, maar toch riep hij tijdens de rest van het concert, samen met het publiek, nog herhaaldelijk 'hoer'.

Zijn moeder Rachel kon er absoluut niet mee lachen. Bij 'Shownieuws' noemde ze zijn woorden 'heel stuitend en onnodig grievend'. "André senior had deze uitspraken nooit getolereerd", zei ze ook.

Op Radio 538 reageert André nu op de ophef. "Ik ga met het publiek om alsof het m'n eigen vrienden zijn. Altijd", zegt hij. "Mensen weten als ze naar mij toekomen: ik zeg alles wat in me opkomt en zit achteraf wel op de blaren."

"Als een vriend dit tegen mij zou zeggen, zeg ik: 'Hoer? Hoe noem je mijn moeder?' Voor de grap. Dat is wat daar ook gebeurde. Natuurlijk nooit met een kwade bedoeling naar iemand toe."

Volgens André zelf kan er in de familie normaal wel met iets dergelijks gelachen worden. "Ik weet dat dat daar niet zwaar ligt", klinkt het. "Voor de rest was het niet meer en niet minder."