Heel bijzonder voor Mariska en Frans Bauer: "Best wel een spannend moment"

door: COS
Frans Bauer en zijn gezin
Afbeelding bron: Instagram @mariskabauer

Frans Bauer en zijn echtgenote Mariska Bauer hadden onlangs wat te vieren. Het koppel is al vijftien jaar getrouwd.

Frans Bauer en Mariska Bauer zijn vijftien jaar getrouwd, maar zijn al veel langer samen. Voor hun huwelijk hadden ze namelijk al drie zonen: Christiaan (21), Jan (20) en Frans Junior (19). Lucas (14) kwam er na het huwelijk. Van de kleine jongens uit 'De Bauers' is al lang geen sprake meer.

Christiaan en Frans Junior studeren aan de universiteit en Jan zit op de koksschool. Behalve Lucas hebben ze allemaal een vriendin. "Christiaan heeft al drie jaar een relatie, Frans Junior twee jaar. En Jan heeft sinds kort ook een vriendin", vertelt Frans in Story.

"Vorige week is hij haar komen voorstellen aan ons. Best wel een spannend moment, zeker voor dat meisje", geeft Frans toe. "Niet dat ik ze aan een kruisverhoor onderwerp, ik vraag haar niet wat mijn grootste hit is. Nee, het blijft luchtig en gezellig. We doen nog net niet de polonaise."

"Ik vind het heel mooi om mijn jongens zo verliefd te zien. Op zo'n jonge leeftijd iemand tegenkomen die alles heeft wat je van een partner verlangt, daar moet je geluk in hebben. Anderen zoeken daar hun hele leven naar. Maar ze moeten nog niet aan kinderen beginnen", aldus Frans Bauer.