VTM

Zijn Isabelle en Joren uit 'Blind Getrouwd' een koppel?

door: LHX
Isabelle Olivier.

Veel plezier hadden Isabelle en Matthieu wel in 'Blind Getrouwd', maar gevoelens waren er niet. Ze beslisten aan het einde van het programma dan ook om uit elkaar te gaan.

Het einde van de 'Blind Getrouwd' opnames betekende het einde van een tijdperk voor Isabelle. Van wekenlang als koppel geleefd te hebben moest ze ongetwijfeld weer wennen aan haar leven als single.

Dat deed ze gelukkig in goed gezelschap. "Een jaar te laat ingeschreven?", grapte Isabelle eind november in haar Instagramverhaal, bij een foto van haar en Joren Dumont. Die is ook nog steeds single na zijn 'Blind Getrouwd'-avontuur van vorig jaar.

Ze kwamen elkaar tegen op de horecabeurs, waar ze allebei voor hun werk waren. "Meer moet je daar niet achter zoeken", verklaarde Isabelle aan Het Laatste Nieuws.

Ook aan Candice Martens, die recent een vlog begonnen is, vertelt ze dat ze niet aan het daten is met Joren. "Ik denk dat het allemaal een beetje uit de hand is gelopen, want er is niks gaande", benadrukt ze.

"Voor eens en voor altijd: er is niks gaande", wil ze dan ook duidelijk maken. "Niet met Joren en niet met iemand anders."

Ze moet toegeven dat Joren wel haar type is: ze houdt immers van mannen met een baardje. "Maar het daten is nu even niet aan de orde", klinkt het.