VTM

Winnaars Ana en Enis uit ‘Huis Gemaakt’ nemen verrassend besluit over huis dat ze gewonnen hebben

door: PMN
Huis Gemaakt - Ana & Enis.
Afbeelding bron: VTM

Ana en Enis zijn de winnaars van het VTM-programma ‘Huis Gemaakt’. Maandenlang hebben ze een huis gerenoveerd. Dat huis krijgen ze nu cadeau.
 

Het is voor Ana en Enis een enorme opsteker dat ze het huis gewonnen hebben. In Tegenstelling tot de andere koppels mogen zij wel in het huis gaan wonen dat ze maandenlang gerenoveerd hebben.

Ana en Enis hebben intussen wel een verrassend besluit genomen. Ze gaan nog niet meteen in het huis wonen met hun drie kinderen. Dat zegt Enis in Story.

“Pas over drie maanden gaan we in het huis wonen”, verrast hij. “We moeten eerst nog de slaapkamers van onze oudste dochter en zoon renoveren, en dan is er nog een lege kamer die we willen omtoveren tot een dressing.”

Voor Ana en Enis is het nog niet gedaan met renoveren. Ze gaan gewoon verder waar ze gestopt zijn. Dit keer krijgen ze de hulp van vrienden en familie om het huis verder te renoveren.

“We zijn aan ‘Huis Gemaakt’ begonnen met twee linkerhanden”, merkt Ana op. “Ik kende niet eens het verschil tussen een nagel en een vijs.”

“Als je ziet wat we allemaal gerealiseerd hebben, zijn we best trots op onszelf. We leren supersnel.”