VTM

Verraad onder de verraders vlak voor de grote finale van 'De Verraders'

door: COS
Charlotte in 'De Verraders'
Afbeelding bron: VTM

Volgende week is er de grote finale van 'De Verraders'. Zullen er twee of drie verraders die finale halen?

Eén week voor de grote finale is de chaos compleet in het kasteel van 'De Verraders'. De groep bondgenoten blijft maar uitdunnen en verloor met Hendrik één van hun sterkste spelers. Tegelijkertijd voelen ook de verraders de adem in hun nek steeds heter worden.

"Ik ga ervan uit dat Guy eruit gaat. Elodie zei: 'Ik ga absoluut op Guy, ik ga me niet meer laten ompraten.' Sarah ook op een bepaalde manier. Dus Guy is gewoon de meest besproken naam. Ik heb ze niet van gedachte kunnen doen veranderen", vertelt Charlotte.

 

"Ze gaan op Guy gaan vandaag", zegt Charlotte wanneer ze Bart treft in het kasteel. "Dan moet ik volgen", merkt Bart op. "We gaan met twee naar de finale, vrees ik", zegt ze. "Het voelt alsof je de verraders aan het verraden bent op een bepaalde manier, maar Bart en ik gaan niet anders kunnen denk ik vandaag."

"Ik heb een beetje schrik dat de enige manier om de verraders nog te laten winnen is dat ik volop ook op Guy en Charlotte ga moeten gaan", zegt ook Bart. Het lijkt een strijd te zullen worden tussen Charlotte en Guy, die aan de Ronde Tafel elkaars naam noteren.

Guy en Charlotte in 'De Verraders'
Afbeelding bron: VTM